Welkom bij Sjakies' Snoepwinkel. Met elke hap chocolade, steun jij het goede doel!

Home » Chocolade Producten » 18+ Chocolade

Je krijgt van ons een basis set met 2 chocolade piemels en de benodigde materialen om samen met vrienden, familie of collega's een leuke middag/avond te beleven.

Maak het mooist gedecoreerde en met eetbare verf beschilderde kunstobject. En laat thuis zien hoe creatief je bent geweest. Leuk om in een vitrine tentoon te stellen, maar ook lekker om op te eten.

In dit basis pakket zit: 2 chocolade piemels, 500 gram marsepein of fondant, eetbare verf (8 verschillende kleuren), kwastjes, roller en modelleergereedschap voor de marsepein/fondant, verpakkingsmateriaal om ze per stuk mooi te verpakken. 

je kunt dit basispakket uitbreiden tot maximaal 8 deelnemers

Die is niet helemaal lekker hoor ik je denken, totdat je het eens geprobeerd hebt. Want via de neus naar binnen, zet deze chocoladebeleving je op hele andere zinnen!

Helemaal legaal, en zelfs gezond, mag je dit poedertje via je neus opsnuiven. En wat er dan gebeurd........

leuk bij een dessert te gebruiken. bolletje ijs, vers fruit en chocoladesnuif. in combinatie maak je er een hele speciale en onvergetelijke beleving van. dan merk je hoe belangrijk je reuk is tijdens het eten. 

Handig om te weten: dames die iedere maand in de problemen komen omdat de verlangens naar chocolade te groot is, snuif de behoefte weg. je hebt 15 minuten op en top chocolade die je ruikt en proeft zonder dat je bang hoeft te zijn voor de calorien. 

je krijgt van ons (heel discreet) een "envelopje" met poeder, snuifbuisjes en een snijkaartje. Het grote geld mag je zelf regelen, zit er niet standaard bij.

 

Ga er zachtaardig mee om, maar niet te lang strelen, dan smelt de (H)eerlijke chocolade van Chocolate lovers.

Alleen aan likken, niet bijten.

Als kind was ik diep onder de indruk van de chocoladerivier in Sjakie en de Chocoladefabriek. Wie zou daar nou niet in willen zwemmen. De chocolademassage benadert de vervulling van die wens een heel eind. De goddelijke geur en de rijke boterachtige substantie maken de chocolade massage tot een unieke ervaring. De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. De chocolade massage is een massage die je schaamteloos vertroetelt, een moment van heerlijke ontspanning. Een ware verleiding waaraan het moeilijk weerstaan is! 

Nu nog iemand zoeken die jou deze massage wilt geven.

Leuke bijkomstigheid: De chocolade in dit blikje is ook eetbaar !

Een chocolade Lipstick, voor vele doeleindes te gebruiken. 

1) omdat je een echte Chocolatelover bent en zo de hele dag de smaak en geur van goede chocolade kunt proeven en ruiken

2) voor een dessert van een mooi diner af te sluiten. Smeer je lippen in met de Chocolade Lipstick en vervolgens eet je versfruit dat mooi combineert met je chocolade lippen

3) omdat je partner helemaal verzot is op chocolade en jij nu echt om op te eten bent.

ingredienten: min.cacao 58,5%. cacaomassa, cacaoboter, suiker, emulgator sojalecitine, natuurlijk vanille aroma.

Dit is ter uitbreiding van het piemel pimpen activiteitenpakket. 

per uitbreidingspakket ontvang je 1 chocolade piemel met 250 gram marsepein of fondant en materiaal om het decorstuk mooi in te pakken.

 

Maak het mooist gedecoreerde en met eetbare verf beschilderde kunstobject. En laat thuis zien hoe creatief je bent geweest. Leuk om in een vitrine tentoon te stellen, maar ook lekker om op te eten.

 

Na afloop van het standje, heeft u een (H)eerlijk chocolaatje. Beter dan een sigaret.

Als 1 te weinig is. 12 chocoladepiemels in een zakje (circa 18 gram per stuk) handig formaat, past in 1x in je mond. Leuk om een taart mee te versieren.