Afgelopen jaar heeft Stichting Chocolate Lovers meer dan 500 keer aan kinderen die chronisch ziek zijn of kwetsbare ouderen een mooi moment bezorgt. Maar we willen meer doen in de toekomst! Daarom zetten we ons in voor een nieuw project; Willie Wonka Villa

 

Wat is dat?

De Willie Wonka Villa is een vakantieverblijf, waar meerdere gezinnen met langdurig en/of ernstig zieke kinderen kunnen verblijven. Het verblijf bestaat uit 12 appartementen waar specifieke faciliteiten aangeboden worden, waarbij zorg op maat mogelijk is. Zodoende kunnen gezinnen genieten van een onbezorgde vakantie met als doel; genieten en ontzorgen.

 

Met wie en hoe?

Samen met partners uit de zorg, overheid en ondernemers zijn we bezig om een solide netwerk te vormen om dit plan mogelijk te maken. Deze basis van expertise partners moeten ervoor zorgen dat er in de Willie Wonka Villa de juiste zorg aangeboden kan worden aan deze kinderen met hun familie.

 

Naast onze opbrengsten uit ons eigen atelier en het museum, zijn wij altijd op zoek naar fondsen, sponsoren en donateurs die dit project financieel een warm hart toedragen.


Geen chocola, maar wel ondersteunen? 

Je krijgt geen chocolade thuisbezorgd, maar je hebt nu wel een bijdrage geleverd aan het goede doel!