Stichting Chocolate Lovers

Stichting Chocolate Lovers verwerkt meer dan 10.000kg chocolade per jaar in haar eigen atelier. Dit doen we samen met meer dan 50 vrijwilligers die zich dag in, dag uit, belangeloos inzetten. De gehele opbrengst van onze winkel, Sjakies Online winkel, als het Chocolade Museum, komt ten goede aan de stichting. Zodoende zijn wij in staat om per jaar meer dan 500 keer;

  • Mooie momenten te realiseren voor gezinnen met langdurig zieke kinderen;

  • Laatste wensen te vervullen voor kinderen en jongeren;

  • Voor de oudere, dementerende medemens een vreugdevol moment te realiseren.

Wij keren daarom GEEN salarissen, bonussen en vergoedingen uit aan bestuursleden en vrijwilligers en maken ook geen gebruik van overheidssubsidies. Wij zijn naast de opbrengsten van zowel de winkel als het museum, volledig afhankelijk van giften en donaties.

 

Er zijn verschillende manieren waarop jij kunt helpen. Bijvoorbeeld:

  1. Je wilt betrokken zijn bij onze stichting of je wilt meer informatie over wat wij doen...

Bellen is snel                  0118-855156
Mailen is makkelijk        info@chocolatelover.nl

 

  1. Je wilt financieel bijdragen aan een mooi moment voor een kind...

Koop bonbons in een van onze winkels, bezoek ons unieke museum of boek een fantastische workshop!

We worden ook blij als je doneert!

Je gift is aftrekbaar bij de belastingdienst. Stichting Chocolate Lovers is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) dat heeft voor jou als voordeel dat het geven van een gift, aftrekbaar is van de belasting. Je kunt van je gift dan ook een factuur van ons ontvangen. Bel of Mail ons gerust voor meer informatie. Direct een bedrag overmaken mag natuurlijk ook!

IBAN is NL56 RABO 0102755221 t.n.v. Stichting Chocolate Lovers
O.v.v. Volledige naam, adres en woonplaats

 

  1. Je bent een bedrijf en wilt financieel bijdragen aan een mooi moment voor een kind...

Je kunt de Stichting ondersteunen door bonbons of andere chocolade te bestellen bij ons, om te serveren bij de koffie, een vergadering, een business to business of een andere horeca gelegenheid. Wij kennen zeer scherpe horeca tarieven. Een win-win situatie. Je biedt een bijzonder smaakvol product aan je zakelijke relatie, klant of medewerker en helpt daarmee gelijk gezinnen met langdurig zieke kinderen een leuke dag te bezorgen.

 

4. Help ons bij het realiseren van onze droom; Willie Wonka Villa...

Afgelopen jaar heeft Stichting Chocolate Lovers meer dan 500 keer aan kinderen die chronisch ziek zijn of kwetsbare ouderen een mooi moment bezorgt. Maar we willen meer doen in de toekomst! Daarom zetten we ons in voor een nieuw project; Willie Wonka Villa.