Welkom bij Sjakies' Snoepwinkel. Met elke hap chocolade, steun jij het goede doel!

Zakelijk

Als belangrijke klant van Stichting Chocolate Lovers, hebben wij speciaal voor u de lekkerste Zeeuwse bestelgids gemaakt, voor de mooiste en meest bijzondere momenten!

In onze vernieuwende gids kunt u voor elke gelegenheid uw gepersonaliseerde relatie en/of medewerkersgeschenken bestellen. Van secretaressedag tot de feestdagen, zoals Sinterklaas en Kerst. Maar ook bij bijzondere lustrums of speciale gelegenheden denken wij graag met u mee. Al uw bestellingen kunnen volledig naar wens, gepersonaliseerd en op maat worden gemaakt.

Onze pakketten en Chocoladelekkernijen zijn bijzonder! Niet alleen omdat wij met de mooiste Zeeuwse streekproducten werken en al onze chocoladeproducten volledig met de hand worden gemaakt, maar bovenal omdat u met uw bestelling het goede doel steunt. 

Wij hopen u met onze gids te inspireren met al het moois en lekkers wat Zeeland te bieden heeft en daarnaast uw zintuigen te prikkelen met de lekkerste chocolade lekkernijen. Ons team chocolatiers kijkt ernaar uit om voor u de mooiste geschenken samen te stellen!

Met een warme chocolade groet,


Stichting Chocolate Lovers

 


Download hieronder de lekkerste gids van Zeeland!

Businessgids Chocolate Lovers 2020
PDF – 4,8 MB 584 downloads

Meer informatie, pakketten op maat of zakelijk bestellen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee bij elke gelegenheid, naar elk budget en uw wensen. 

@       zakelijk@chocolatelover.nl
T.        0118 855156