Ook in 2024 heeft Sjakie's Chocolademuseum weer heel veel te bieden voor alle Chocolate Lovers op deze aarde. Wij leren je het Cacao verhaal vanaf de plantage tot het eindproduct & natuurlijk alle stappen die daartussen zitten. Er gaat een chocoladewereld voor u open.

 

Bij de entree krijgt iedere bezoeker natuurlijk een gouden ticket voorzien van een lekker stuk chocolade dat je tijdens de toer door het museum kunt gebruiken om te leren proeven en smaken vast te stellen.  

Wens je de toer maximaal te benutten met proeven koop dan een full tasting experience. Daarbij krijg je een fijnproevers box met 30 verschillende, veelal bean to bar soorten chocolade uit de hele wereld te proeven of een sweet slavery box met 13 smaakjes om te snaaien (speciaal voor kinderen en zoetekauwen). 

Na afloop trakteren wij iedereen op een speciaal, van het vruchtvlees van de cacaoboon, gemaakt sapje.

 

Iedereen krijgt een ticket om de live demonstratie in de productiekamer te volgen door 1 van onze top chocolatiers. Deze zal in een circa 25 minuten durende presentatie laten zien hoe de verwerking van chocolade naar bonbons gaat. Na afloop zal onze chocolatier de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden. 

De aanvangstijden van deze demonstratie zullen dagelijks in het museum vermeld staan.

In verband met drukte elders kan het voorkomen dat er geen chocolatier beschikbaar is voor een live demonstratie. Tickets ervoor blijven geldig.

 

Voor de kinderen is het extra leuk, want zij kunnen een rebus oplossen, een museumBingo spelen en een speurtocht volgen door goed op te letten in het museum en daarmee leuke prijsjes verdienen. Dus voor iedereen een superleuke ervaring.

Natuurlijk steunt u met uw bezoek ook nog eens ons goede doel!

 

Gemiddeld bezoek aan ons museum:

Standaard toer 30 tot 45 minuten

Full tasting experience 60 tot 90 minuten.

 

Honden zijn toegestaan, mits zelfstandig op de grond lopend.

Ons museum is i.v.m. het bordes bij de entree niet goed bereikbaar voor rolstoel gebruikers.