Chocolaterie Chocolate Lovers is gevestigd aan de Vlasmarkt 45 in Middelburg sinds de opening in 2013.

Chocolate Lovers staat bekend als DE ambachtelijke chocolaterie van Zeeland. Alle producten worden ontwikkeld en op ambachtelijke wijze vervaardigd achterin de winkel in eigen atelier. Het atelier grenst direct aan de winkel en via de deur kun je zien hoe alle producten gemaakt worden.

Voor al onze ingrediënten geldt dat wij uitsluitend kiezen voor de beste kwaliteit, met zorg uitgezocht en vervaardigd. Alles is gemaakt naar eigen recept en te aanschouwen in het oudste nog in takt zijnde winkeltje van Middelburg.


Voor al onze producten werken wij exclusief met de chocolades van Callebaut (811, 823, W2). Callebaut produceert s’werelds beste chocolades in Wieze, België.

Door gebruik te maken van de chocolades van Callebaut dragen wij bij aan het verbeteren van de wereld via het cacao horizon programma en dat door te genieten van s’werelds beste chocolade!  Tevens kunnen wij hierdoor garant staan voor kwalitatief hoogwaardige producten van constante kwaliteit.

 

Bijkomend voordeel om chocolade te kopen bij Chocolate Lovers is dat alle opbrengsten gebruikt worden om gezinnen met langdurig zieke kinderen aan memorabele momenten te helpen.

 

In het oudste nog in takt zijnde winkeltje van Middelburg kunt u terecht voor de (H)eerlijkste chocolade van Zeeland.

Vlasmarkt 45

4331 PD Middelburg.

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag  10.00 tot 17.00 uur