Welkom bij Sjakies' Snoepwinkel. Met elke hap chocolade, steun jij het goede doel!

Duurt circa 3 uur. 

Vanaf de rauwe cacaoboon gaan jullie aan de slag om er de meest bijzondere en lekkerste chocolade van te maken. Roosteren, pellen, wannen, malen, concheren, om maar een aantal taken te benoemen. Onze chocolademaker zal jullie begeleiden totdat je 100% tevreden bent over jouw eigen gemaakte chocolade.

Bij deze prijs zitten onbeperkt gebruik van koffie/thee/water, alle ingrediënten en materialen die je nodig hebt, een schort voor de knoeiers, voldoende om te proeven tussendoor, toer door het chocolademuseum en 1 van de bijzonderste belevenissen in de workshop wereld. Alles wat je hebt gemaakt krijg je na afloop netjes mee naar huis.

LET OP!

Aanvang van deze workshop kan tijdens de openingsdagen van het museum tussen 11.00 en 13.00 uur. andere dagen en tijden uitsluitend in overleg.

Als je hier tickets koopt voor de workshop Zelf chocolade maken zorg dan eerst dat je via de email of telefoon van ons een bevestiging hebt voor je gekozen datum/tijd. aangeschafte/betaalde tickets kunnen niet geretourneerd worden.

gezelschappen met grotere aantallen graag in overleg.

 

Duurt circa 2,5 uur.  (minimaal 5 deelnemers)

Welkom met bubbels en chocolade, uitleg over de totstandkoming van cacaoboon tot chocolade, eigen vulling maken, bonbons maken (zowel doorhaal als vorm), chocolade flikjes en rotsjes maken, decoreren en vervolgens mooi feestelijk verpakken, want alles dat je hebt gemaakt mag je ook mee naar huis nemen. Bij deze prijs zitten onbeperkt gebruik van koffie/thee/water, alle ingrediënten en materialen die je nodig hebt, een schort voor de knoeiers, voldoende om te proeven tussendoor, toer door het chocolademuseum en een goed gevoel.

LET OP!

Als je hier tickets koopt voor de workshop Bonbons maken zorg dan eerst dat je via de email of telefoon van ons een bevestiging hebt voor je gekozen datum/tijd. aangeschafte/betaalde tickets kunnen niet geretourneerd worden.

gezelschappen met grotere aantallen graag in overleg.

Soms staan er data's tussen waarbij wij mensen voor de workshop samenvoegen als open inschrijving. aanvang van de workshop is op die datum vanaf 10.00 uur op de vlasmarkt 45. zo kun je ook alleen of met een kleiner gezelschap gebruiken maken van deze leuke bezigheid.