Stichting Chocolate Lovers realiseert mooie momenten voor chronisch zieke kinderen met hun familie en verzorgers, maar ook kwetsbare ouderen. De gehele opbrengst van zowel onze twee winkels, het Chocolade Museum, als onze online webwinkel, komt volledig ten goede aan de stichting. 

Om onze kwetsbare doelgroepen te kunnen beschermen in deze tijd, willen we hen specialistisch gecertificeerde mondkapjes aanbieden. Jouw aankoop, helpt de ander!

 

Bescherm jezelf, bescherm de ander. Hoe kun jij helpen?

  • Koop een mondkapje voor jezelf... 20% van jouw aankoop gaat naar het goede doel; Bij elk vijfde bestelde mondkapje, doneren wij er 1 aan de zorg!
  • Doneer een bedrag. Voor dat bedrag worden er mondkapjes geschonken aan een van onze zorgpartners.
  • Bestel mondkapjes als bedrijf voor je eigen initiatief of onderneming. 20% van jouw aankoopbedrag gaat naar het goede doel; Bij elk vijfde bestelde mondkapje, doneren wij er 1 aan de zorg!

 

Goed beschermende en gecertificeerde niet vocht doorlatende gezichtsmaskers (EN14683). Dit masker dient ter bescherming van de neus- en mondslijmvliezen tegen spatten van lichaamsvloeistoffen. Hiermee is deze goed in te zetten voor: 

  •  Vrijetijdsbestedingen
  •  Reis- en vervoer
  • (Mantel) zorg
  •  Binnen een bedrijf of organisatie

Bij bedrijfsbestellingen dragen wij zorg voor toevoeging van het goedkeuringscertificaat. 

LET OP!
Kies bij het aantal gekozen mondmaskers de juiste verzendmethode! (50 stuks mondkapjes wegen ong. 250gr.)

  1. Pakket 0 -10 kg 7,50
  2. Pakket 10 - 23kg 15,00

LET OP!
Wij verzenden dit product niet naar het buitenland. 

Bestellingen kunnen ook opgehaald worden in onze vestiging aan de Langeviele 65 in Middelburg. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

   Type IIR maskers werken twee kanten op. Ze hebben een BFE van minstens 98% en zijn wél spatresistent. Het RIVM adviseert dit type masker te gebruiken bij algemene zorghandelingen, ook bij patiënten met het coronavirus. 

Ik doneer een bedrag waarmee ik bijdraag aan de strijd tegen Corona en de kwetsbare doelgroep hiertegen bescherm. 

Jouw donatie zal volledig gaan naar het ter beschikking stellen van mondkapjes. 

Je gift is aftrekbaar bij de belastingdienst. Stichting Chocolate Lovers is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) dat heeft voor jou als voordeel dat het geven van een gift, aftrekbaar is van de belasting. Je kunt van je gift dan ook een factuur van ons ontvangen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.